Bedrukken & borduren

SD PROMOTION heeft jaren lange ervaring op het gebied van bedrukken, borduren en grafisch vormgeven.

Zeefdruk
Voor grote oplages van meer dan 100 stuks of full colour logo’s adviseren wij zeefdrukken. Hoe groter het aantal te bedrukken artikelen, hoe voordeliger deze druktechniek te opzichte van de andere, onder genoemde technieken wordt.

Flexdruk
Voor veiligheidskleding adviseren wij flexdruk. Met deze techniek is het mogelijk om op basis van 24 standaard kleuren, logo’s of tekst in minimaal 3 kleuren te laten bedrukken.

Flockprint
Deze transfers hebben een veloursachting oppervlak en zijn bijna op alle stoffen te gebruiken.

Transfers
Deze techniek wordt gebruikt als alternatieve methode voor artikelen waarop directdruk of zeefdruk niet mogelijk is. Transfers zorgen voor een gedetaïleerder resultaat en duidelijker kleuren.

Sublimeren
Sublimatie is een techniek waarbij een afbeelding of tekst d.m.v. warmte en druk in de stof wordt overgebracht. Er wordt direct vanaf uw digitale bestand gewerkt; snel, effectief en van hoogstaande kwaliteit.

Borduren
Borduren is wellicht de mooiste bewerking en geeft een exclusieve uitstraling.Er zijn verschillende vormen van borduren, zoals bijvoorbeeld badges en emblemen.

Wij informeren u hier graag over. Na ontvangst van uw order, mailen wij u altijd een opzetje ter goedkeuring. Pas na uw goedkeuring wordt er bedrukt of geborduurd.
Heeft u nog geen ontwerp voor uw bedrukking? Geen probleem, wij werken uw idee├źn graag voor u uit.
Bedrukken of borduren? Aarzel dan niet om contact op te nemen, wij adviseren u graag!

CONTACTGEGEVENS

SD PROMOTION
Fahrenheitstraat 6-8
3846 BN Harderwijk
T. +31(0)341 74 90 13

KVK: 69088608
BTW: NL 8577.27.539 B01
BANK: NL51 RABO 0135 1177 12

OPENINGSGTIJDEN

Maandag t/m vrijdag
Van 10.00 uur tot 17.00 uur

Bezoek alleen op afspraak