Promotional Wear

Ontdek onze uitgebreide collectie promotionele kleding, speciaal ontworpen om uw merk te laten stralen en uw boodschap kracht bij te zetten.

Hier zijn enkele voordelen van het kiezen voor onze promotionele kleding:

Verhoogde Zichtbaarheid: Met gepersonaliseerde kleding met uw logo of boodschap vergroot u de zichtbaarheid van uw merk. Elke keer dat uw medewerkers, klanten of partners uw promotionele kleding dragen, fungeren ze als wandelende reclameborden.

Professionele Uitstraling
Onze promotionele kleding straalt professionaliteit uit en laat een blijvende indruk achter bij uw doelgroep. Of het nu gaat om bedrijfsevenementen, beurzen of dagelijks gebruik, u kunt er zeker van zijn dat uw team er representatief uitziet.

Teamspirit en Trots
Het dragen van uniforme promotionele kleding versterkt de teamgeest en trots onder uw medewerkers. Het creƫert een gevoel van eenheid en verbondenheid, wat essentieel is voor een positieve werkomgeving.

Langdurige Promotie
In tegenstelling tot traditionele reclamematerialen biedt promotionele kleding langdurige promotie. Terwijl flyers en brochures vaak worden weggegooid, blijft kleding vaak lang in gebruik, waardoor uw merk voortdurend wordt blootgesteld aan een breed publiek.

Flexibiliteit en Diversiteit
Onze collectie omvat een breed scala aan kledingstukken, van casual T-shirts en polo’s tot functionele jassen en accessoires zoals petten en tassen. Hierdoor kunt u kleding kiezen die past bij uw specifieke behoeften en doelgroep.

Kortom, met onze promotionele kleding kunt u niet alleen uw merk versterken en uw boodschap verspreiden, maar ook de betrokkenheid van uw team vergroten en een blijvende indruk maken op uw doelgroep. Ontdek vandaag nog de mogelijkheden en geef uw merk een boost met promotionele kleding van The Sports & Leisure Company.

CONTACTGEGEVENS

SD PROMOTION
Fahrenheitstraat 6-8
3846 BN Harderwijk
T. +31(0)341 74 90 13

KVK: 69088608
BTW: NL 8577.27.539 B01
BANK: NL51 RABO 0135 1177 12

OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m vrijdag
Van 10.00 uur tot 17.00 uur

Bezoek alleen op afspraak